REFERENCIA

 
Környezet
A telek XI. kerület Kápolna út 54. szám alatt fekszik a kerület zöldövezeti részen, Péterhegyen. Családi házas övezet, tiszta levegőjű környezet. A terület tömegközlekedése kiváló, három buszjárattal) is gyorsan bejuthatunk a kerület központjába, a 4-es Metró is könnyen elérhető, a közeli 41-es villamossal akár a Savoya Park, Batthyány tér irányába is közlekedhetünk. Az Egér út közelségének köszönhetően gépkocsival is gyorsan a belvárosban lehetünk. Iskola, óvoda, posta, gyógyszertár, bevásárlási, sportolási lehetőségek rövid időn belül elérhetők.
 
Társasház
A 4 lakásos társasház egy 1036nm-es telken épül ezzel 4 család számára nyújt élhető, kényelmes otthont. Az épület magas műszaki paraméterekkel épül, igényes, minőségi anyagok felhasználásával, átgondolt tervek alapján. A ház alatt garázsbeállók és tárolók kerülnek kialakításra. A kert egy része lakásonként a földszinti lakásokhoz tartozik majd kizárólagos használattal.
A tervezett épület A+ energetikai besorolású, köszönhetően a jó hőszigetelő tulajdonságú külső falszerkezetnek, valamint a 3 rétegű üvegezésű nyílászáróknak.
Az energiatakarékosságot szolgálja a hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer. A lakások mennyezet hűtés-fűtéssel kerülnek kialakításra. 2 db Daikin Altherma alacsony hőmérsékletű hőszivattyú biztosítja a fűtést és a használati meleg-vizet egyaránt a kazánházból, lakásonként egyedi méréssel. A rendszerhez kiépítik a napkollektorok rákapcsolódási lehetőségét is. A kerti locsolást ciszternában gyűjtött esővíz teszi gazdaságosabbá.
 
Várható átadás: 2017. augusztus

Lakáslista

Sorszám Lakás Alaprajz Lakás N.ter.(m2) Terasz/kert (m2) Típusa Kilátás ELADÁSI ÁR Státusz
1 1 megtekintés 91,57 10,2T + 242,4 K KN + 1sz + 2félsz. Kertre néző ELADVA
2 2 megtekintés 108,74 13,5T + 213,5K KN + 1sz + 3félsz. Panorámás ELADVA
3 3 megtekintés 91,1 58,6 T KN + 1sz + 2félsz. Panorámás ELADVA
4 4 megtekintés 91,57 10,2T + 130,6 K KN + 1sz + 2félsz. Panorámás ELADVA